Meg

Om meg

Navn: Guttorm Eskild Nilsen

Alder: 61 år

Yrke: frilansjournalist

Bosted: Gjeving i Tvedestrand

El-sykkel: Raleigh Dover Impulse 8

Hjemmeside: www.guttormeskildnilsen.no


Hjemmesida www.elsykkeltur.no ville aldri blitt laget hvis jeg ikke hadde stukket innom sykkelforhandler Knut Ivar Christensen i Tvedestrand lørdag 26. april 2014 (om lag klokka elleve).

Jeg hadde lest et intervju med ham i Tvedestrandsposten samme morgen, og stakk innom butikken for å få et par el-sykkelbrosjyrer.

Knut Ivar sendte meg sporenstreks ut på prøvetur. Sykkelen var solgt etter hundre meter, og siden da har jeg syklet hver eneste dag.


Tur/retur Gjeving - Nordkapp

I ett år syklet jeg på min EcoRide Ambassador. Jeg tilbakela 4 200 kilometer, en distanse som tilsvarer strekningen Gjeving - Nordkapp tur/retur (pluss noen kilometer ut i Barentshavet).

I april 2015 kjøpte jeg ny el-sykkel; en Raleigh Dover Impulse 8. Den er dobbelt så dyr som EcoRide'n og en mer avansert sykkel. EcoRide'n min er veldig bra, men jeg fikk lyst på sykkel i "mercedes"-klassen.


Bedre liv

El-sykkelen har vært med å gi meg et bedre liv.

Jeg får mosjon og frisk luft. Jeg har syklet bort flere kilogram av overvekten. Jeg treffer hyggelige mennesker, både i nærområdet og når jeg tar sykkelen på bilen og drar på oppdagelsesferd andre steder.


El-sykkel for alle!

Da jeg kjøpte el-sykkel våren 2014, hadde jeg ikke syklet på over 30 år.

Etter at jeg ble "frelst" har jeg ivret for at enda flere skal opplevde gleden ved el-sykling. Jeg har arrangert el-sykkeltreff og latt folk jeg treffer på turene mine få en prøvetur. Flere av dem har senere kjøpt el-sykkel og har stor glede av den!

På el-sykkeltur våren 2015. Jeg sykler hver eneste dag og møter stadig flere el-syklister når jeg på farten. (Foto: Tom Scheen).

Elsykkeltur.no er ei privat hjemmeside laget for å inspirere til elsykling. Sida er åpen for annonser, men har ingen bindinger til kommersielle aktører. Redaktøransvar: Guttorm Eskild Nilsen.

Alle turene som presenteres går på vei åpen for ferdsel. Der bildene er tatt på privat grunn, er det lagt vekt på at bildene i seg selv eller fotografering-en ikke krenker privat-livets fred.

Tekst og bilder må ikke gjengis uten tillatelse.

Ansvarlig for sida: Guttorm Eskild Nilsen.

Adresse: Bergendalshøgda 30, 4912 Gjeving. Telefon: 911 34 762. E-post: guttorm@guttormnilsen.com Hjemmeside: www.guttormeskildnilsen.no