Elsykkel-bokasin

Navn: Elsykkel

Språk: norsk

Pris: kr 179,-

Selges hos: Narvesen og  forlaget (www.ffshop.no) 

Redaktør: Sandra Lappegard Wangberg m.fl.

Utgiver: Fri Flyt AS

Antall sider: 147

Annonser: 1 annonse + elsykkel-oversikt m/pris og kontaktinfo til forhandlere.

Min vurdering: Inneholder interessant og nyttig stoff.

Elsykkel-guide

«Elsykkel» inneholder en oversikt over 43 elsykler, 26 offroad elsykler og 31 elektriske lastesykler som finnes på det norske markedet.

Jeg sitter med inntrykk av at omtalen av hver sykkel, er sakset fra produsentenes salgsmateriell. Etter hva jeg kan se, er kun de positive egenskapene nevnt.

En del tekniske data for syklene er listet opp; utfyllende for noen sykler, mer kortfattet for andre.

Nyttig oversikt, men altså ikke resultatet av tester.

Man har heller ikke fått med seg alle fabrikatene som selges i Norge.

Endelig elsykkel-info på norsk

«Elsykkel» inneholder mye nyttig informasjon og mange artikler, både for ihuga elsyklister og folk som lurer på om elsykkel kan være noe for dem.

Bør man elsykkel med motor i for- eller bakhjul eller en sykkel som har motoren ved trøene (krankmotor)? Etter å ha lest denne artikkelen, vil du kunne danne deg et godt bilde av hva som passer best for deg og din sykkelbruk.

I elsykkelguiden som går over 37 sider, får du oversikt over en del av elsyklene, offroad elsyklene og lastesyklene på det norske markedet. I tillegg finnes fabrikater som ikke er tatt med her.

Elsykkel og friluftsliv er svært forenlig. Artikkelen er skrevet av journalist Geir Anders Rybakken Ørslien, som tidligere har vært med i NRKs fjernsynsprogram «Ut i naturen».

Henrik Kyte Assman elsyklet i 2015 Norge på langs.

«Elsykkel» framstår som en publikasjon midt mellom magasin og bok. Innholdet vil være inspirerende og nyttig for mange.
Svenskene har sitt tidsskrift «Allt om elcyklar». I Norge ser det ut til at vi må vente ennå en stund på tidsskrift som er viet spesielt til elsykling.

I ventetida kan du kjøpe «Elsykkel» utgitt av forlaget Fri Flyt AS. Forlaget holder til i Oslo og utgir bøker og blader om sport og friluftsliv.


Rask levering

Jeg fikk tips om at «Elsykkel» selges hos Narvesen. Ettersom jeg ikke hadde noe ærend i Arendal, googlet jeg meg fram til forlagets nettbutikk, bestilte og betalte med kredittkort.

Leveringa var lynrask.


Variert spekter

«Elsykkel» framstår som en seriøs publikasjon, og ser ut til å være uavhengig av kommersielle aktører i elsykkelbransen.

Blant innholdet finner du: 10 gode grunner til å kjøpe elsykkel; informasjon om lovregler for elsykling i naturen; artikkel om utviklingen på elsykkemarkedet de siste åra; reportasje om ferietur med elsykkel; artikkel om hjulmotor vs. krankmotor.

Det vies også spalteplass til et annet viktig tema; nemlig at elsykling er bra for helsa.

Elsykkeltur.no er ei privat hjemmeside laget for å inspirere til elsykling. Sida er åpen for annonser, men har ingen bindinger til kommersielle aktører. Redaktøransvar: Guttorm Eskild Nilsen.

Alle turene som presenteres går på vei åpen for ferdsel. Der bildene er tatt på privat grunn, er det lagt vekt på at bildene i seg selv eller fotograferingen ikke krenker privat-livets fred.

Tekst og bilder må ikke gjengis uten tillatelse.

Ansvarlig for sida: Guttorm Eskild Nilsen.

Adresse: Bergendalshøgda 30, 4912 Gjeving. Telefon: 911 34 762. E-post: guttorm@guttormnilsen.com Hjemmeside: www.guttormeskildnilsen.no